Nieuwjaar is de tijd om onze gevoelens te uiten en te zorgen voor degenen van wie we houden. Maar hoe dat te doen? Zoek een geschenk dat hen vreugde zal brengen en nog lang bij zich zal blijven. We bieden verschillende ideeën voor memorabele presentaties.

een. Stijlvolle en comfortabele kleding van het netwerk “Cashmere and Silk”

In het netwerk van multi -brand -winkels “Kashmere en Silk” kunt u een geschenk kiezen voor iemand die comfort en individualiteit waardeert. Hier vindt u damesbrei, broeken, kostuums en accessoires van Agnona, Cividini, Gentryportofino, Peserico, Ereda, mannelijke gebreide waterzakken en avant -TOI (inclusief warme accessoires). Alle producten zijn beschikbaar op de site .

Cashmere Sweater van Cividini (op de foto) zal degene dienen die je het geeft, meer dan één seizoen. Dankzij de zachte textuur om het te dragen – continu plezier. Hij zal opwarmen tijdens de kou en herinneren een geliefde van uw zorg.

2. Eer Bekijk GS Pro Smart Watches voor degenen die altijd op de golf zijn

Je hebt een vriend of familielid die constant in gang is, leidt een actieve levensstijl en droomt van het veroveren van de wereld? Deze multifunctionele horloges zijn speciaal gemaakt voor dergelijke mensen. Ze zijn uitgerust met een ruime batterij, waarmee het apparaat maximaal 25 dagen autonoom functioneert, een ergonomische en duurzame behuizing. De klok heeft meer dan 100 trainingsmodi, waaronder tracking, klimmen, bergbeklimmen, skiën, rennen en wandelen, fietsen, zwemmen, triatlon, roeien, enz. Je hoeft niet te missen!

Het apparaat helpt bij het bijhouden van gezondheidsindicatoren: het is uitgerust met functies van ronde -de -klokmonitoring van het hartritme, het niveau van zuurstof in het bloed, de duur en de kwaliteit van de slaap, evenals stressniveaus. Met de ingebouwde herinnering aan de Honor Watch GS Pro Smart Watch kunt u maximaal 500 muziektracks besparen. Dus sporten (en onthoud je!) De gelukkige eigenaar van het geschenk is voor uw favoriete muziek.

3. Silk-you 9 flexfluoride van Braun voor degenen die hun tijd waarderen

Moderne vrouwen moeten dagelijks een enorme hoeveelheid zaken het hoofd bieden, dus velen zullen graag een apparaat krijgen als een geschenk dat hun dagelijkse zorg voor zichzelf snel en effectief zal maken.

De revolutionaire onafhankelijke kop van de Flex Epilator garandeert een constant strak contact met de huid, past zich gemakkelijk aan aan unieke bochten van het lichaam en werkt zelfs op de meest ontoegankelijke plaatsen, wat het perfecte resultaat oplevert. Dankzij dit blijft de huid wekenlang soepel, geen dagen. Degene aan wie u dit cadeau presenteert, zal zeker bedanken voor de tijd die wordt bespaard!

De Silk-You 9 Flex-set omvat drie haarmondstukken, een scheermondmondstuk met twee trimmers, twee peelingsborstels, een kussens kussen, evenals Braun Face for Face Care.

vier. Voor briljante personen: een beperkte verzameling sprankelende houding van Pupa

Degenen die trends volgen en naar nieuwjaarsvakantie willen kijken, niet alleen helder, maar ook stijlvol, zullen cosmetica van de beperkte feestelijke collectie van de Italiaanse merkpupa waarderen.

Sprankelende schaduwen van sprankelende houding in tinten brons en Bourgund met een modieuze bruine subtone zullen de look expressief maken en diepte geven. Ze hebben een rijke, maar tegelijkertijd lichte textuur, plastic, zodat de schaduwen niet rollen. De innovatieve combinatie van wassen in de schaduw biedt perfecte hechting aan de huid, uitstekende schaduw en een vast resultaat, en tinten weerspiegelen de luxe van de wintervakantie.

Sparkling attitude -vloeistof met het effect van folie op de lippen zal degene maken die het als een geschenk zal ontvangen, het centrum van universele aandacht. Een speciale combinatie van moeder -van -pearl -deeltjes verbetert de helderheid van flikkeren. Vloeistof is perfect geschokt, waardoor een aangenaam gevoel ontstaat en een stabiel resultaat garandeert. Eén applicatie – en de lippen zijn duidelijk geschetst en bedekt met een rijke metalen afwerking.

5. Mijn kostbaar: sieraden van het merk “Jewelry”

Tijdens nieuwjaarsvakantie wil elke vrouw zich als een prinses voelen, dus ze zal de decoratie zeker leuk vinden als een cadeau, zelfs als haar juwelenbox al vol is.

Sierlijke zilveren oorbellen van sieraden met sultanitis en kubieke zirkonia vullen harmonieus een aanvulling op elk beeld, de nadruk op de vrouwelijkheid en verfijning van de gastvrouw.

6. Voor degenen die graag koken: een mengsel voor het bakken van de kersenpaart polezzno

Als degene die je op zoek bent naar een geschenk dat graag gasten ontvangt, en ze graag zonder waarschuwing naar hem toe gaan,

kamagra pillen kopen

zal hij zeker van pas komen voor een mengsel voor Cherry Cupcake voor thee. Koken duurt slechts 40 minuten: je moet de boter smelten, mengen met suiker, ei en melk, grondig meng en toevoegen aan het afgewerkte mengselpoolzno. Het huis zal onmiddellijk de aroma’s van vogelkers, amandelen en rum vullen – het feestelijke theekransje belooft magisch en oprecht te zijn.

De afgewerkte cupcake kan worden besprenkeld met poedersuiker of cacaopoeder, versierd met bessen of stukjes fruit, muntbladeren. Het is mogelijk dat degene aan wie u een mengsel geeft voor bakken een hint zal begrijpen en u onmiddellijk uitnodigen voor thee!

7. Degenen die vooruitkijken – objecten uit de nieuwe mango -collectie

Vriendelijke fashionista’s denken altijd aan de toekomst en in de winter beginnen ze de trends van het volgende seizoen te bestuderen. Sommigen zullen alle vakantie doorbrengen na het bekijken van de lente-zomer 2021-ui op Lukbuk om tijd te hebben om uw garderobe bij te werken. Je zult ze aangenaam verrassen als je als een geschenk iets uit de nieuwe Mango Woman -collectie presenteert. Bovendien is het volkomen onmogelijk om een ​​fout te maken met de keuze in dit geval.

Aangezien poppenkragen nog steeds een van de leidende trends van het seizoen blijven, raden we aan dat u een elegant shirt of trui met zo’n element beschouwt als een cadeau voor uw kennis voor uw vriend.

9. Dignity of Luxury: Anna Slavutina sieraden

Alle producten van deze ontwerper zijn gemaakt van kostbare en halfedelstenen en handmatig uitgevoerd. U kunt zich vertrouwd maken met het hele assortiment op de site.

De originele Aelita -oorbellen zijn ideaal voor zowel dagelijkse kleding als een avondafbeelding. Ze zullen helpen bij het creëren van een vrouwelijk, mysterieus beeld, de nadruk leggen op individualiteit en wijzen op de onberispelijke smaak van de eigenaar.

9. Warm in de winter: Philips theesysteem

Voor echte kenners van thee is dit niet alleen een geschenk, maar een droom waarmee ze de fijne kneepjes van het brouwen van thee onafhankelijk kunnen beheersen en er een klein ritueel van maken. Het nieuwe Philips -theesysteem is uitgerust met low -temperatuur verwarmingstechnologie en omvat 8 bedrijfsmodi, een filter voor het brouwen van thee en kruiden, een glazen kom voor het brouwen van drankjes en het maken van gerechten in een waterbad, een handige houder voor aanbod en opslag, instelling, instelling, Een timer en een voorbereiding van koken.

De volgende keer, wanneer de eigenaar van het geschenk je uitnodigt om je te bezoeken, wees voorbereid om verrast te zijn: ongeacht de thee die je probeert – verfrissend groen, prachtige bloemenwit, zoete en scherpe puer of klassiek zwart – met een theesysteem de smaak en aroma van elke thee zal onthullen van nieuwe kant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed